Indholdsfortegnelse To Liv

Jeg lever et dobbeltliv!

Eller…jeg lever to liv!

I mit ene liv er jeg mor til min dejlige dreng Bølle på 3 år, som jeg ALDRIG bliver mæt af at se på – og i mit andet liv er jeg mor til alle skønhederne nedenfor – og lidt til (læs: MEGET 👀)

fe1bc6cb-b705-4a9b-ac50-611eeb769bf9

Og nu tænker du måske, at jeg må være en kæmpe blærerøv med lidt for mange penge på kontoen eller en af de der “super-mødre”, der skriver om spændende klidkiks fra Urtekram, som mit nuttede barn elsker (at spytte ud af munden bag ved sofaen).

Men jeg er faktisk ingen af delene, men derimod bare en helt almindelig mor af den slags, der ordner vasketøj og går på arbejde, som begår masser af fejl og bruger lidt for mange penge, og derudover giver min søn oceaner af kys og kakaomælk, og bare er helt almindeligt passioneret omkring min søde dreng og ualmindeligt passioneret omkring tøj, sko og tasker med ”fjollet” i ascendanten.

Og alt det kommer du til at kunne læse om her på min blog “To liv”.

I øvrigt AV for en overskrift jeg lige fik sat på dér – den kan man da næsten kun blive skuffet af at klikke sig ind på. Det beklager jeg altså hvis du blev, men jeg skal til gengæld gøre mit bedste for, at det ikke bliver tilfældet i fremtiden.

Hjertelig velkommen til 🖤

 

Følg mig på Facebook Instagram Bloglovin

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indholdsfortegnelse To Liv