Jeg lever et dobbeltliv!

Crocs eller koks…

6a2e1e30-0343-434e-aae1-b0ebb90dd440

Ja man var da godt nok ved at få café latten galt i halsen, da pendanten til camping-habitten – nemlig Crocs-skoen – fik en make-over og røg på catwalken for et par år tilbage – nu sat på langbenede modeller og udsmykket med sten og smukke farver.

Men baaaaare rolig – dette er ikke et forsøg på endnu en mislykket hvervekampagne, der skal få dig til at gå med skoen, men udelukkende fordi jeg synes det var et rigtig fint cue til det jeg nu vil fortælle dig lidt om.

Lige nu er klokken nemlig 9 om morgenen og jeg er på vej hjem til min dejlige familie efter at jeg har været på vagt som handicaphjælper de sidste 24 timer.

Som de fleste andre mødre, vil jeg gerne være den “perfekte” mor med overskud på alle konti, herunder både dem i banken og dem inde i mig selv, og det kan jeg ikke finde ud af at kombinere med et fuldtidsjob uden at få galopperende stress og leve med kronisk dårlig samvittighed døgnet rundt.

Så derfor arbejder jeg deltid som sekretær kombineret med en døgnvagt i ny og næ som handicaphjælper.

God søndag fra mig til dig 🖤

Følg mig på Facebook Instagram Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg lever et dobbeltliv!