Søndagstur

Stram i masken

85f07c01-a210-4f50-813d-c315af49fb53

Åhh elsker virkelig Bølles børnehave og de dejlige pædagoger, der passer så godt på ham dernede (mens jeg desværre er nødt til at gå på arbejde), men kan godt blive liiiidt træt af, at han igen i går kom hjem og var malet i hele hovedet.

Nu havde vi jo lige fået det sidste maling af ham (eller…det var slidt af) fra han blev malet som en dinosaur i fredags – grøn i hovedet med røde prikker og stor sort mund med hvide skarpe tænder.

Og så i går – ved faktisk ikke hvad han lignede – kom han hjem og var malet mørkegrøn i halvdelen af ansigtet fra næsen og op. Kulsort rundt om næseborene og hele vejen rundt om øjnene på øjenlåg fra vippekant til bryn og helt ind i øjenkrogen (ved ikke om det bare er mig, men synes måske ikke de havde behøvet at gå så grundigt til værks med den sorte farve!).

Og altså – nu ved jeg ikke, om man må sige sådan noget om sit barn, men lige nu ligner min dejlige Bølle en blanding mellem Frankensteins monster og en crazy-person på vej til zombiefestival (hvis sådan noget findes).

Suk. Og savner bare at se hans mælkehvide bløde hud og smukke charmerende træk som næsten er forsvundet helt bag malingen, og som jeg ikke har set i snart en uge!

Nå, og er det så i øvrigt nu at jeg breaker, at jeg har et barn der på snart andet år hverken vil have vasket hår (vi kører selvrenser-princippet og krydser fingre for at det virker) eller have vand i ansigtet. Souuøøøøhh det skal nok blive spændende…

Følg mig på Facebook Instagram Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagstur