Taske + sko = Tasko

50 Shades of Grey

Indeholder affiliatelinks – markeret med *

 

Ammen altså hvor må det være dejligt for alle de smarte, unge mennesker, der i disse dage farter af sted til skønne biograf-events, de er blevet inviteret til af nogle endnu smartere mennesker i forbindelse med filmen 50 Shades of Grey.

Herhjemme kører vi også 50 Shades for fuld musik, men det er mere i stil med 50 shades of spots on the clothes, 50 shades of dust, 50 shades of borring everyday-routines osv.

Men nu er jeg rent faktisk sådan en, der godt kan lide at komme ud og svinge træbenet i ny og næ, og synes jeg er rimelig meget “med på noderne” (selvom man vist ikke er specielt meget med på noderne, når man bruger vendingen “med på noderne” – ANYWAY!), men det er lige som om min meget voksne og moderlige side i store træk siger til mig “Slap af! Alt kommer til den som venter” og så siger den en masse andre endnu mere kedelige og fornuftige ting (uddybes i et senere indlæg), og så ender det med at jeg bliver hjemme og venter på at “det kommer til mig” engang når Bølle er flyttet hjemmefra (sikkert samme måned som jeg flytter på plejehjem).

Nå det blev til kort historie lang…jeg har lavet min egen 50 Shades of Grey – en sober en af slagsen – enjoy 👀✔️

(Der er nu ikke noget sjovere i hele verden end dårlige selfies – se selv 👀 ✔️🔚🔜)

(Ved eftertanke: Havde jeg nu været 152 høj ville det hele kunne have været på billedet – hmm det må blive i mit næste liv…)

e7147cef-cd25-404e-8005-07b0b7a08d94

f292d9ce-698d-4134-ad5d-3761e3d5db0b

b23389dc-20a5-448d-a038-a62fec0a86fd

8d6001b8-3c88-49b1-bc4b-453da682baefUldfrakke, kashmirtørklæde og jeans: H&M. Striktrøje og støvler: * Valentino – støvlerne er købt her

Se mine andre outfits og sko/tasker i “MIT KLÆDESKAB

Følg mig på Facebook Instagram Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Taske + sko = Tasko