Ud & Se med D.O.T.

Weekendens outfit

6d73462a-e92e-47c6-8e86-2cbd7f160a4a

Tænker det er blevet tid til et helt klassisk OOTD- indlæg, men eftersom det er mit outfit fra “Yesterday” du her får at se, så ved jeg altså ikke lige, om nogen forstår det, hvis jeg forkorter det og skriver “OOY” – for det lyder jo også bare som et ord jeg kunne finde på at råbe højt, som refleks på at jeg så et eller andet jeg synes var vildt spændende (ja ja mere opdateret på de sociale medier er jeg altså ikke – er jo trods alt ved at være en gammel kran, der tilmed har været småbarnsmor de sidste 3 år, hvilket for mig er det samme som at være på Månen. Og der var ingen kontakt medmindre ord a la “bleer” eller “daginstitution” blev nævnt og fik mit fokus tibage på jorden).

Nå men nu til sagen – ved godt det ikke er verdens mest spændende outfit, men synes alligevel det så ret fint og tjekket ud på den der dejlige afslappede måde, nu hvor det trods alt var søndag og familietur (og så hjalp det nok også ret meget på det hele, at jeg synes jeg havde en sk*de go’ hårdag og bare generelt ser ret pæn ud i grå) 🐘

Strike a pose – Jæs Jæs 👀🔝👍🏻

img_1623

img_1625

img_1626

5def2885-5a96-47de-8ece-6236a66b56ee

4020258f-96fe-4b4a-9808-0a4016b3428cSorte joggingrør: Jijil. Frakke og lang kashmir-strik: H&M. Sko: Adidas. Taske: Wallet on chain fra Moschino 💕

Se mine andre outfits og sko/tasker i “MIT KLÆDESKAB

Følg mig på Facebook Instagram Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ud & Se med D.O.T.