En smuk morgen og et lille farvel

Mine køb + sådan får jeg råd…

Indeholder affiliatelinks – markeret med *

 

Jeg gør mig ikke så meget i at skrive lange ønskelister og behovsudsætte, når det kommer til at shoppe. For jeg køber det med det samme. Punktum.

Og miks så lige det med en veludviklet impulsivitet = en farlig cocktail! Nå men altså, vi har vel alle vore laster har vi ikke?

Min konto er som regel mere “rippet” end fuld, fordi pengene brænder i lommen på mig, og når jeg ser noget jeg VIRKELIG gerne vil have, så køber jeg det næsten uden at blinke, og finder først ud af bagefter, hvordan det skal finansieres, hvis det viser sig, at jeg gerne vil beholde det.

De fleste af mine køb bliver gjort på nettet – jeg orker ikke butikker…så er varen udsolgt eller ikke hjemme i min størrelse, og så skal jeg bare liiige til butikken på Fisketorvet hvor de har det, og på vejen derud havner jeg i en trafikprop ved Christiansborg, og når jeg så endelig kommer derud så passer bukserne ikke alligevel og rend mig et vis sted…Aj det er altså for besværligt.

Så er det altså 100 gange nemmere at google sig frem til varen, finde den bedste pris, bestille det, og vupti så lander det i pakkeboksen, eller også kommer mine søde UPS-mænd (Amid eller Patrick – ja jeg modtager så mange pakker, at vi efterhånden er kommet på fornavn :O) og leverer det til mig.

Nå men nu til det sjove – skal du se, hvad jeg har købt??? (og det er ALT sammen købt på udsalg til 50% eller mere)

8bd99445-be5a-4c45-9eef-6dbcb7affd8d

Skjorte: * Self-Portrait – er købt her. Støvletter: Isabel Marant, model “Luliana”. High-top sneaker: * Moschino – kan købes her. Taske: * Taske: Moschino – se to links til tasken i dette indlæg. Kjole: Wrap-dress fra Isabel Marant Étoile – købt for 1/3 af fuld pris her * Wakakuu (og husk at bruge rabatkode: waka15 og få 15% rabat)

Som du jo nok husker, er jeg hverken millionær eller aktiv på sugardaters.dk, og overtræk på kontoen er heller IKKE en metode jeg nogensinde ville benytte mig af, så for at få finansieret mine køb, bliver jeg nødt til enten at arbejde lidt mere, så jeg tjener flere penge, eller sælge ud af garderoben – og sidstnævnte blev løsningen denne gang.

Så jeg har solgt følgende på Vestiaire Collective (en slags professionel Trendsales), og så er det hele gået op ✔️. Næsten 👀. Har også købt en meget meget meget fin taske, der er på vej til mig med posten, men den fortjener altså sin helt egen reportage, så stay tuned!

Og her er så det jeg har solgt siden nytår – bye bye babies og tak for denne gang:

41bdae7d-85b1-425e-8dab-ee843521082fTaske: Jerome Dreyfuss Billy M Python

 

d4343914-8d45-4e41-b0b0-212496e81118Støvletter: Valentino Hologram Star Boots

 

c3ced653-ed76-4ca2-8117-17ef92abc8d3Taske: Valentino Rockstud vendbar Tote Medium

 

78ec91e7-7e98-458d-956f-615ed6c94996Ballerina: Valentino Rockstud

 

e159c698-7e1e-4676-b266-ab5e34bb23cfSandal: Valentino Rockstud

Se mine andre outfits og sko/tasker i “MIT KLÆDESKAB

Følg mig på Facebook Instagram Bloglovin

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En smuk morgen og et lille farvel