Mine køb + sådan får jeg råd...

Snottet fridag

I dag har jeg haft fri – det har jeg hver torsdag (Yaay!)

Jeg skulle have lavet en masse hyggelige og praktiske ting mens Bølle var i børnehave, men jeg er blevet snottet og sløj, så valgte i stedet at blive hjemme på sofaen under dynen og putte med mine hunde, Ivan og Polle – det tror jeg de var ret tilfredse med.

Jeg droppede også at rydde op efter morgenens leg og spiste i stedet en god gang morgenmad (uden mad og drikke, ved du nok…) og så var det ellers gå’nat og en dejlig lang middagslur til mig…Zzz Zzzz (som mor kan man stort set ikke “få lov” til at lægge sig syg, så denne fridag var faktisk lidt som et stykke af himlen :O)

ab8b41bf-69b6-4d5f-ad96-c0f5c7448c12

2dbc75c1-e712-4521-be96-0a5cdf786614

Nå, men jeg er ikke døden nær, og arbejdet kalder i morgen, så nu går mormor i seng og krydser fingre for, at Bølle ikke bliver smittet!

 

Følg mig på Facebook Instagram Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine køb + sådan får jeg råd...