Snottet fridag

Morgensur

49f8c74f-4bd6-4793-b806-50c48aeb0b16Jeg er sur. Morgengnaven. Irriteret. I dårligt humør. Jeg har i den grad fået det forkerte ben ud af sengen, og samtidig er der også nogen der har tisset på min sukkermad!

Jeg kan ikke helt præcis sige hvad det skyldes – ud over at jeg stadig er halvsløj og måske også er en smuuuule PMS, men det kunne måske også være på grund af, at ham den lille på én meter og fem vækkede mig på en virkelig irriterende måde kl 5.25…

Så nu er jeg SUR! Ikke bare almindeligt sur, men eddikesur! Og det er jeg meget sjældent og endnu mere sjældent, når jeg vågner om morgenen. Men natten der skulle have gjort mig frisk og glad, har i stedet forvandlet mig til et gnavent og brølende monster med rynkede øjenbryn, mundvige der peger ned mod gulvet, og en lunte der er ikke-eksisterende.

Jeg var så sur da jeg vågnede, at jeg ikke engang gad vaske mælkeskummeren af så jeg kunne få min obligatoriske og elskede caffe latte lige da jeg stod op, så måtte sidde og vente en time på at opvaskeren blev færdig – og det gjorde mig endnu mere sur!

Men der er håb forude, for kaffen er klar og nu er det weekend, og den dejligste formiddag med verdens bedste mødregruppe er i vente…fingers crossed.

 

60bef28a-2c29-440c-8136-4b28015df531

Følg mig på Facebook Instagram Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snottet fridag