Vidste du....

Fridag og fodpeeling

Jeg er udstyret med intet mindre end verdens mest betænksomme og fantastiske kollega (det ene skal jo passe til det andet – ej sagde jeg virkelig det højt? høhø. Pjat!)…Nå, men sød er hun og mage til overskud det kære menneske har. Jeg kan godt være en anelse kræsen i forhold til mennesker, men hende her hun er bare skøn, og hende var jeg vild med fra første øjekast.

Det er pinligt at indrømme, men p.t. er hun “giveren” i vores forhold og det har hun vist været længe og jeg er den grådige mere glemsomme og knap så charmerende “tager” der bare får og får – en pose lakridser i ny og næ, en cola, en julestrømpe på mit arbejde med daglige små gaver i (som hun godt nok påstår, at kun julemanden kan tage æren for, men jeg tror nu det er hende der stod bag) osv.

Nå men her for ikke så lang tid siden så kom hun endnu en gang og havde ført en sød tanke ud i livet, og det skal jeg så prøve i dag. En fodpeeling med hyaluronsyre, der booster huden og efter sigende skulle “skrælle” tørre hudområder af 7-10 dage efter man har brugt fodmasken, og masken vil herefter efterlade fødderne smidige og bløde. Whats not to like! *

* altså ud over at jeg er ængstelig og har det lidt mærkeligt med at skulle udsætte fødderne for syre, der får det hele til at skrælle af…

Fremgangsmåde:

  1. Start med et fodbad i 60 minutter. EN TIME! De må da være vanvittige…! Matas anbefaler altså, at man max tager fodbad i 15 minutter, så den går jeg efter i stedet.
  2. Sid med masken på fødderne i 60-120 minutter. 2 timer. Glem det! Just saying. En time må være nok.
  3. Vask fødderne og du er færdig. Altså efter anbefalingen, så skal man “best case” sætte 3 timer af til at få ordnet sine fødder. 3 TIMER! Det er en halv arbejdsdag! Hvad f*nden har de tænkt sig??? Er det en fodmaske for kun arbejds- og barnløse?? Det er da et held jeg bruger den på min fridag, for 3 timer med stængerne i vejret havde da være “Mission Impossible” med Bølle hjemme på matriklen???

Nå men næsten 2 timer senere er jeg nu langt om længe færdig. Jeg er meget spændt, og vender tilbage med resultatet om en stor uge!

fda6f7ea-435a-4e36-9935-e664ad46adc1

18ccaa58-3051-413e-9054-66dc0b29bb9a

e7e9c4bd-69ec-44a1-a228-7b1dd0dbbef6

 

Følg mig på Facebook Instagram Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vidste du....