Dagens outfit #1

Brrrrrrok

7d1085e2-fee4-4082-be5b-4caaae8601fa

Brrrr hvor er det bare hamrende koldt! (ja det har du garntrisset nok også bemærket). Orker ikke cykelturen til arbejde i stiv kuling, selvom det kun drejer sig om en tur på max 10 minutter.

“Ha! Jeg er smart”, tænker jeg. “Jeg tager bussen til arbejde!”

I teorien en rigtig god idé.

I praksis – ikke så god.

For jeg ender i en tæt pakket bus, hvor min intimsfære fra første sekund jeg træder ind i bussen skriger “#metoo, #metoo, #metoooooo”.

Der er mennesker over det hele – jeg bliver hostet i nakken mens jeg samtidig står stiv som et bræt og holder krampagtigt fast i min taske, mens jeg frygter for diverse taske- og lommetyve alle vegne fra. Og prøver på at holde balancen, men uden at holde i nogen af stængerne. For de er fyldt med bakterier. Bakterier fra folk der er er syge eller ikke lige har vasket hænder siden i går, hvor de var på toilettet. “Slap af, Maude”, siger jeg beroligende til mig selv. Men det hjælper ikke.

Buschaufføren er emsig og lukker kun et minimum af folk ind, hver gang bussen gør hold ved et stoppested, og han siger hele tiden, at vi skal stå bag den gule streg og gå længere tilbage i bussen, men ingen gør det, før han har gentaget for 3. gang.

Man kan mærke, at han gerne vil bestemme i sin egen bus – han har tydeligvis ikke bukserne på derhjemme. Jeg bliver lettere irriteret over ham, men tænker samtidig stakkels mand.

*DING*. STOP. Ahh endelig fremme – lad mig komme ud!

Pyhha, hatten af for ham og for dem, der tager sådan en bustur hver dag – jeg ville godt nok blive en sur dame af at starte dagen på den måde hver dag.

Følg mig på Facebook Instagram Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit #1