Dagens outfit #2

Torsdagens tips – fra sovseglas til vase

a44174b7-0209-4405-83ec-b55c69360a50

Jeg er en til tider kompleks person – nogle gange ødsel ud over det sædvanlige og andre gange ekstremt sparsommelig som et efterkrigsbarn.

Jeg kan næsten uden at blinke bruge 10.000 kroner på en taske (det sker dog ikke særligt tit, hvilket jeg tror min mand sætter stor pris på, selvom jeg altså selv betaler for den), men synes i modsætning hertil, at 25 kr. for en Cola er HAMRENDE dyrt. Og jeg hader eksempelvis også at smide mad ud, og kvier mig ved at kyle Bølles afgnavede bolle i skralderen eller hælde resten af havregrøden ud, fordi jeg synes det er spild. Spild af penge og spild af ressourcer.

Og nu er der så også på andre fronter gået lidt mormor i den herhjemme – jeg er nemlig faldet over Irmas dejlige brune sovs på glas (fordi mit lidt kræsne barn er blevet pjattet med kartofler og brun sovs). Og den sovs kommer i virkelig pæne glas vel at mærke – fuldstændig cylinderformede og med det helt perfekte lidt høje skruelåg, der bare er kulsort og uden tryk på. Og efter et par timer i blød, er mærkaten rimelig nem at få gnubbet af. Helt perfekt!

Og de glas kan bruges til alverdens dejlige ting – til at opbevare pose-remoulade i køleren, lakridser, kanelsukker, som en lille blomstervase og til vitaminpiller (jeg tror jeg lider af en art øje-OCD, og kan slet ikke klare, at der står forskelligartede glas med grimme mærkater på i mit skab, så nu er f.eks. alle vitaminpillerne hældt på sovseglas) – og fint ser det jo ud.

Så for 17 kr. kan man både få spist sit barn af OG blive beriget med en smuk opbevaringsanordning. Hvem sagde WIN-WIN-WIN!

29553650-d473-4f2c-b7c9-18015c494177

fc0257dd-7a64-4817-ad84-d9fd1ea5e602

Følg mig på Facebook Instagram Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit #2