Dagens outfit #3

Den store afsløring

Så er det blevet tid til den store afsløring af, hvad der var i min Magasin-pose i går. Du har sikkert ligget vågen det meste af natten i bar spænding, så derfor er jeg glad for at kunne løfte sløret om et øjeblik.

Magasin vækkede åbenbart en tiger (eller nok nærmere en leopard) i mig, for jeg endte med at gå hjem med ikke mindre end to par vilddyrsbukser i posen.

De er stort set ens men alligevel forskellige. De bukser jeg oprindeligt kom efter var disse Lollys Laundry Gipsy leopard bukser som du kan se her. De har en fin lidt sandfarvet og støvet tone, og stoffet har en let kreppet struktur – så fine.

a6e6ccf5-0955-4ebb-a0f3-566678272b65

Men faldt også lige over disse bukser fra Neo Noir, der er lidt mere pyjamas-agtige i looket, selvom jeg på INGEN måde sædvanligvis rocker den stil. Fuld pyjamas og stilletter ved højlys dag – fatter ikke lige hvad det gik ud på???? Men altså – bukserne kan du se her og de var oven i købet med ekstra 20% så det var skønt (og oven i det skete noget endnu bedre, nemlig at min søde mand valgte at sponsorere dette par til mig fordi han synes min bagdel blev dejlig blød i dem…) Fedt nok mand!

adb12286-8e75-4c6f-85cb-940f4d147a5e

Nu mangler vi bare lidt plusgrader så de kan komme ud og blive luftet, og I kan se dem på.

Ciao miao!

Se mine andre outfits og sko/tasker i “MIT KLÆDESKAB

Følg mig på Facebook Instagram Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit #3