Dagens outfit - med løgn på!

All good things come in pairs 🖤🖤

c5ec4d48-a2a8-40a8-81b3-3f8144ad3206

Du har formentlig nok opfanget, at jeg er umanerligt glad for sko.

Og i den relation har jeg altså et lille misbrugsproblem. For når jeg har forelsket mig i et par, så bliver jeg så ekstremt glad for dem, at jeg enten vil have dem i 117 forskellige farver eller også så sker det, at jeg næsten ikke nænner at gå med dem fordi jeg er så glad for dem. Det gør jeg naturligvis alligevel. Men det sker kun i tørvejr og under lignende rolige forhold, hvor de ikke kan blive udsat for “fare”.

Og det har altså resulteret i, at jeg har ret mange (backup)sko af præcis samme slags – bare i forskellige farver.

Dobbelt op er dobbelt så godt eller hvordan er det nu det er…?

94cc3a83-3609-448a-8af0-54db8246e804

Se mine andre outfits og sko/tasker i “MIT KLÆDESKAB

Følg mig på Facebook Instagram Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit - med løgn på!