Mit klædeskab

Lørdag med eksmanden

0fca0459-f063-4176-8d48-9c7553700e83

I går var min mand til rom-smagning hele dagen sammen med min eksmand.

Ja du læste rigtigt.

Som tidligere nævnt, har jeg været gift. Vi var sammen i 7 år, gift i 8 måneder, og gik fra hinanden i 2007. Det er meget oppe i tiden at sige, at et break-up har været helt udramatisk, men det var det her altså også. Vi har hverken skændtes eller smadret tallerkener – vi var ganske enkelt gået fra at være kærester til at være venner (også uden benefits).

Men jeg elsker min eksmand højt, og har et bånd til ham på samme måde som hvis han var min bror, og jeg har meget svært ved at forestille mig, at han ikke skulle være en del af mit liv.

Og nu er jeg så heldig, at min mand synes lige så godt om min eksmand som jeg gør. Så ud over at vi ses med min eksmand og hans nye dejlige kone og deres fælles barn, så spiller de to mænd også snooker sammen og tager til en rom-smagning alene engang imellem.

Så mig og Bølle blev herhjemme og hyggede i nattøj, og fik allerede fra morgenstunden besøg af min bedste veninde, der også er Bølles guldmor (han er ikke døbt, så derfor er gudmor blevet til guldmor). Vi smovsede efter morgenmaden hjemmebagt chokoladekage HELE dagen – fik intet andet – og da hun gik sluttede mig og bølle dagen af med en ordentlig portion guldkorn (#tommekulhydratererdetnye).

Det var første gang han smagte det, og det var – ikke overraskende – en stor succes, og så gik vi ellers begge omkuld kl. 18.45 og sov lige til i morges.

ebf3bedb-aa7f-43a7-ad62-8262e5484b33

52b65eca-39a3-4440-b0a3-06b2f350c3bc

Følg mig på Facebook Instagram Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit klædeskab