Dagens outfit - søndag

Godnat og sov dårligt

16a7b65d-da54-46ff-b5dd-d2b26cf8b141

Hver aften håber jeg det samme – at jeg kommer til at sove godt i nat.

Men det gør jeg som regel ikke, for “who am I kidding” – vi samsover nemlig hjemme hos os.

2 voksne og 1 Bølle i en seng, der er 160 cm smal. Og med en Bølle, der vel at mærke ligger og drejer som en propel natten lang.

Men vi er for dovne til at tage kampen, og det er jo også så hyggeligt at han ligger hos os, og pludselig midt om natten siger “hej mor” og klapper med sin lille tykke hånd midt i ansigtet på mig, for at mærke hvor jeg er.

Eller når han vågner kl. 5 om morgenen og lægger sit hoved over på min hovedpude, putter sig helt ind til mig og sover videre.

Det kan næsten opveje, at jeg konsekvent og hele natten igennem bliver vækket hver til hveranden time fordi han rykker rundt i sengen eller taler i søvne eller rejser sig op, eller skal have noget at drikke eller hvad ved jeg…

Der er mange forskere der taler både for og imod samsovning. Men de er stadig ikke enige. Jeg vælger dog at tro på alle fordelene og håber, at mine “pinsler” gør noget godt for Bølle på den lange bane…og som jeg har sagt før – man må vælge sine sine kampe, og dette her er ikke en af dem.

I hvert fald ikke foreløbigt…

Følg mig på Facebook Instagram Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit - søndag