Dagens outfit - color blocking

Denne uges højdepunkt


6dcdebee-b71b-4cd7-a018-adc51bb6112c

Altså hver morgen er selvfølgelig et lille højdepunkt i sig selv, for der bliver jeg vækket af den kæreste lille mand med et stort kram og det sødeste “hej mooaaaar”. Og så spørger jeg, om han har sovet godt og hvad han har drømt om, og der får jeg altid samme svar “mig drømt om mor” – Åhh det søde lille menneske.

Men hvis jeg skal se bort fra ovenstående tilbagevendende seance, så er denne uge lidt anderledes spændende end de foregående.

På fredag skal Bølle nemlig hjem og sove hos mormor, og så skal mig og farmand ud og forkæles lidt. Vi skal på restaurant og spise bøffer og drikke dejlig rødvin.

Og jeg glæder mig, for jeg bliver desværre ikke “luftet” så tit som jeg egentlig gerne ville, fordi der det meste af tiden går “far, mor og børn” i den (hvilket selvfølgelig er heeeeeeelt fint! 👀).

Nå, men selvom det at spise kød er blevet næsten lige så politisk ukorrekt som at gå med pels, så vil jeg altså ikke lægge skjul på, at jeg glæder jeg mig til de lækre bøffer vi skal have. Store fede øko-bøffer med masser af tyk bearnaisesovs på. Måms.

Nu skal jeg så bare liiiige finde ud af, hvad jeg skal have på…Ved endnu ikke hvad det bliver ud over at der skal høje hæle på!

Update følger – både på maden og mit outfit :O)

Følg mig på Facebook Instagram Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit - color blocking