Hårdt arbejde

Ude godt, hjemme BEDST

0d5296be-0dd3-46fc-910d-7349aa1e5f10

Lige nu er klokken 6.04. Jeg er på arbejde. Jeg kunne have sovet til klokken 7, men mit indre ur er stillet efter Bølle, så jeg vågnede selvfølgelig klokken 5.25, og har ikke kunnet sove siden.

Det er dejligt at være ude, men hjemme er nu engang allerbedst. Min mor har fortalt mig, at da jeg var lille, og vi var på besøg hos nogen, så var en af min første bemærkninger lige når vi var ankommet næsten altid “hvornår skal vi hjem” – så det er nok bare sådan det altid har været.

Jeg ligger i sengen og glæder mig til at se min familie. Får sug i maven, når jeg tænker på min elskede Bølle og min mand, som jeg efter 6,5 år stadig synes er det dejligste og lækreste i hele verden. Og bliver så lykkelig indeni over at han fandt mig – og valgte mig. Tænker på den intense måde han stadig kigger på mig. Fuld af kærlighed og begær. Som da vi var nyforelskede. Jeg føler mig heldig, og niver mig i armen hver gang. Hver dag. Flere gange om dagen.

Ligger og smiler og bliver så inderligt glad, når jeg tænker på mit FaceTime-opkald med Bølle i går eftermiddags, hvor han med julelys i øjnene blev ved med at sige “mig ælkar mor”. Det er så dejligt langt om længe at kunne tale rigtigt med det lille nuttede menneske, og høre hvad han siger og tænker. Åhh hvor jeg elsker ham!

Nu vil jeg stå op – tænker jeg køber morgenmad med hjem, så vi kan hygge med æg og dejlige rundstykker, når jeg lander på Østerbro.

Men først skal klokken blive 9, for så har jeg fri…

God søndag til jer derude 🖤

Følg mig på Facebook Instagram Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hårdt arbejde