Verdens smukkeste trenchcoat!

Flere ord jeg ikke vil glemme

5f0b10fb-9b3e-4f7f-ae44-3f54b1b06a3d

Her er en lille fortsættelse af søde ord jeg vil savne, når min nuttede søn begynder at tale rent. Som jeg tidligere har skrevet om, har Bølle en sproglig forsinkelse, så han på trods af sine 3,5 år har et sprog som en cirka 2-årig, med et deraf sparsomt ordforråd og et ikke så tydeligt sprog. Og det kommer der blandt andet følgende søde ord ud af:

  • Diller mand (lille mand)
  • Duller fiks (guldfisk)
  • Mig ælkar (elsker)
  • Gæbe gobler (sæbebobler)
  • Dooor and (stor and = svane)

Men jeg glæder mig virkelig til den dag, hvor andre end mig og farmand kan forstå 100% hvad han siger, og uden at vi skal agere tolke for den han taler til. Skuffelsen lyser ud af ham, når han igen og igen siger noget til nogen, og de bare står der med åben mund og polypper og kun hører “volapyk”. Øv det gør mig trist.

Men heldigvis er han en lille “fighter”, og selvom jeg kan se hans fortvivlelse over, at han ikke bliver forstået første gang, så prøver han igen og igen og igen, til den langt om længe fiser ind!

Følg mig på Facebook Instagram Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens smukkeste trenchcoat!