Dagens outfit - Rock ‘n Red

Bølles far er rejst

075c7212-6502-4b16-bf2a-ffd3e44e8444

ADVARSEL: Du er hermed blevet udsat for CLICKBAIT!

Åhh, hvor jeg dog hader den type “lokkende” overskrifter, som jeg selv lige har lavet, men blev altså nødt til lige at prøve det bare en enkelt gang, nu hvor jeg havde muligheden :O)

Men ja, som overskriften ganske rigtigt siger, så er farmand altså rejst. Han er nemlig rejst til Tyskland for at se fodbold, så da mig og Bølle i går formiddags havde fået ham af sted på flyveren med meget våde øjne (altså farmands), kørte mig og Bølle en tur i Nyhavn og spiste Churros med softice, og nød den dejlige sol.

I dag kommer min dejlige veninde og hendes skønne 4-årige krudtugle til morgenmad, og så skal vi ellers hygge sammen hele dagen og have “sleep-over” til søndag morgen. Jeg glæder mig, selvom det nok også bliver RET så kaotisk!

f9779ade-ade6-45fe-88f9-eedb18cce03f

Følg mig på Facebook Instagram Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit - Rock ‘n Red