Ivan

Dagen før dagen før…

242fdea5-7c9e-486a-b242-ac8aab12831b

Uhh synes det er lidt spændende. Måske også lidt for spændende, at jeg om kun to dage starter på det nye arbejde. Jeg er spændt og bange og glæder mig…

Jeg er ikke i tvivl om, at jeg er dygtig og fuldt ud kvalificeret til jobbet, men alligevel har jeg den dér “åhh bare jeg nu kan finde ud af det” og “er jeg nu også alt det jeg har bildt dem ind sagt til dem at jeg er”, “bliver de mon skuffede over mig” osv osv, for jeg solgte altså mig selv virkelig godt til samtalerne.

Men det skal nok gå. Det gør det jo altid. Så er det bare spørgsmålet, om det går godt eller dårligt.

Ej det kommer til at gå godt. Rigtig godt. Punktum. Basta.

Følg mig på Facebook Instagram Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ivan