Dagens outfit - tern

Work life balance…hmmm…

91cb2622-8a93-41c3-b730-c1733a4bbdd3

Så fløj en uge lige af sted med raketfart…

Jeg startede nyt job i mandags, og siden den dag er alt bare pladret sammen i en stor pærevælling. Jeg kan i de her dage ingenting huske eller overskue, ud over de aller mest basic og nødvendige ting.

Nå, men det vigtigste først: Det gik rigtig godt på min første arbejdsdag, og jeg er blevet taget virkelig godt imod. Jeg har også fået nogle rigtig søde, sjove, hjælpsomme og imødekommende kollegaer, så det er dejligt.

MEN som du måske tidligere har læst, så har pylremor her det ikke så godt med at være væk fra sin lille Bølle alt for lang tid ad gangen, og jeg har derfor arbejdet deltid de sidste par år for at have så meget tid – og ikke mindst kvalitetstid – med min lille familie som overhovedet muligt.

Og så kommer der lige et MEN mere, for der var ingen deltidsjobs overhovedet – altså som i absolut ingen OVERHOVEDET – da jeg søgte nyt job for en måned siden. Og der hvor jeg nu er endt med at blive ansat, har jeg altid ønsket mig at arbejde, så jeg så mig nødsaget til at æde mine ellers så gode intentioner, og takke ja til 37 timer om ugen ekskl. frokost. YUK! Som i 8 timers arbejde om dagen. FUCK!

Nå, men når alle andre almindelige mennesker med børn kan arbejde fuld tid, så kan jeg vel også. Jeg vil i hvert fald give det et forsøg. Men gud hvor synes jeg bare det er hæsligt, når klokken bliver lidt over 15.30, og jeg stadig sidder godt plantet på “fabrikken” og arbejder, mens jeg med gru tænker på, at pædagogerne i børnehaven ser min søde dreng i flere af hans vågne timer end jeg gør…

 Følg mig på Facebook Instagram Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit - tern