Dagens outfit - The blues

Hjemmelavede gellack negle

d34b504e-3b45-4138-86ed-5234c3ba756bSom mit dankort jo allerede har underholdt jer lidt med, så har jeg købt et “hjemme-kit” så jeg selv kan lave gellack-negle.

Siden jeg prøvede det for første gang i starten af maj, har jeg været helt solgt! Jeg elsker at have farver på neglene, og synes det er det dejligste i hele verden at have flotte negle, men desværre holder en hjemmelakering sig kun pæn i et par dage, og inden jeg får taget mig sammen til at få taget det af, så er der gået 2 uger, hvor mine negle har lignet Kong Volmers røv.

Men det her – damn det er godt – neglene er flotte og blanke, og man har et totalt velplejet og lækkert look i 2-3 uger.

Men de rigtig gode glæder er jo sjældent helt gratis, og det er gellack desværre heller ikke. Og selvom jeg fandt en lille biks på Østerbro, der gjorde det for 150 kr, så løber det alligevel op, hvis man skal friske neglene op hver 2. til 3. uge – og især hvis fusserne også skal have en tur.

Så nu har jeg startet et lille “beauty corner” på matriklen, og er nu allerede så rutineret, at jeg har lagt det for 2. gang på hænderne siden jeg købte det. Jeg lavede også fransk manicure på fødderne for 2 uger siden, som stadig holder sig flot, og som jeg forventer holder 2 uger mere.

Dette her er fra første gang jeg lagde det på neglene

883c5e3f-869c-4964-98c5-ce570aa2bf21

Og dette her er fra 2. gang jeg lagde det på – farven er måske lige en anelse for “tomat” efter min smag, men ellers synes jeg de er vildt flotte. 

242f2715-5d2f-4b1f-8d3c-edc9d316ee04

Jeg tænker, at jeg på et tidspunkt meget snart laver en lille “guide”, hvis du selv skulle have lyst til at prøve det af derhjemme.

Følg mig på Facebook Instagram Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit - The blues