Hjemmelavede gellack negle

Dagens dyre outfit

Her får du min yndlings, yndlings, YNDLINGS top at se. Jeg er så glad for den, at den hører til i min “top 5” over ting der skal reddes, hvis klædeskabet pludselig står i flammer. Er den ikke bare skøn?

Det tog mig et års tid at få den lokket ud af min dejlige veninde, for den var nemlig udsolgt worldwide. Jeg har dog efterfølgende fundet og købt en backupYOOX, hvor jeg har fået en skrædder til at tage ærmerne af, så den ser lidt anderledes ud.

Og så er det altså også ret hyggeligt, at Bølle med stor iver siger alle dyrene på blusen, hver gang jeg har den på. Det er SÅ sødt!

Med andre ord: Denne her top er sådan én jeg ALDRIG kommer til at gå af med!

TOP – VALENTINO og købt på YOOX

NEDERDEL – LOVE MOSCHINO

TASKE OG SKO – CHRISTIAN LOUBOUTIN, model Loubiposh og Doorknock

Se mine andre outfits og sko/tasker i “MIT KLÆDESKAB

Følg mig på Facebook Instagram Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavede gellack negle