Dagens outfit - ripped denim

Charterferie og slaskede arme

Juhuu så er der bestilt sommerferie – min første i 16 år faktisk – men i stedet for kun at glæde mig vanvittigt meget over det (for det gør jeg selvfølgelig) så går jeg også (man er vel en helt almindelig kvinde) lidt i panik over den ekstra tøjstørrelse, der har sneget sig over på min krop det sidste års tid, hvilket betyder at mit tøj strammer, og at mine ellers fine og let trænede arme har fået et snert af mormor.

Misforstå mig ikke – jeg er “over all” godt tilfreds og synes jeg er ganske pæn og nydelig, men altså på en ferie vil man jo helst stå så knivskarpt som overhovedet muligt. 

Nå, men selvom jeg er lidt sent ude, så er jeg en handlingens mand, så jeg sætter mig til tastaturet og googler “pæne arme træne hurtigt” og så kommer der blandt andet en artikel frem fra et dansk kendt dameblad der foreslår: 

  1. Lav armbøjninger 
  2. Lav noget med at ligge på ryggen under et bord. Ved ikke hvad det gik ud på for blev distraheret over at de ikke kunne stave og skrev “du skal ligge dig under dit spisebord” i stedet for “lægge”. Irriterende læsning! 

Og så skriver de “Lav de to øvelser tre gange om ugen i to måneder, og du vil hurtigt se resultater. Det bedste træningssæt er 10-20 gentagelser af første øvelse, hold en kort pause, før du laver 10-20 gentagelser af øvelse 2. Lav i alt tre runder, så du hviler, så øvelse 1, hvile, øvelse 2 osv”.

OK – RO PÅ Rambo! Og tak for tippet, men jeg kan ikke engang lave én armbøjning medmindre jeg snyder og ligger på knæ, så tror bare jeg dropper det. Og mig bekendt så er der altså heller ikke mange af mine veninder der kan lave 10 armbøjninger. 

Er det bare mig eller er det ikke lige lovligt ambitiøst at præsentere en øvelse i et almindeligt dameblad, hvor udgangspunktet er, at man skal kunne lave 10-20 armbøjninger. Og så gange 3. ALTSÅ 30-60 armbøjninger. TRES! 

Hvis man kan præstere det, så tror jeg ærligt talt ikke man har brug for at få trænet sine arme. 

Nå, der skal pakkes så jeg suser videre…

God dag 💋

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit - ripped denim