Charterferie og slaskede arme

Out of Office = Ferie!

Mor har travlt. Travlt med at holde fri og lave ingenting. Min telefon ligger nærmest uberørt i min taske, og i stedet nyder jeg denne dejlige tid med hele min opmærksomhed rettet mod min famile, afslapning og lidt (læs: meget) god mad.

Så det er sparsomt med ordene på bloggen pt, men jeg synes nu alligevel, at du skulle have en lille feriestatus her fra Rhodos, hvor vi holder en uges ferie.

Vi er på et all-inclusive-resort, der har alt hvad hjertet begærer, så i princippet behøver vi ikke forlade matriklen indtil vi skal hjem igen. Jeg tror dog alligevel, at vi i morgen – på tredjedagen i Paradis – vover os ud for at se stranden (der ligger 50 meter væk) og den nærmeste by, der skulle ligge lidt over en kilometer væk. Ja det er ikke overvældende, men det er ligesom niveauet for, hvad vi kan skrue os op til i denne vanvittige, men dejlige varme.

Og så arbejder jeg også på at få lavet et par outfit indlæg, da jeg har snuppet nogle af mine bedste items med i kufferten herned…så stay tuned!

Følg mig på Facebook Instagram Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Charterferie og slaskede arme