Out of Office = Ferie!

Dagens outfit Rhodos #1

Første aften. Varmen var overvældende men dejlig, så kjolen skulle være luftig og let. Her er jeg iført en over 13 år gammel sag, som jeg stadig elsker højt!

Kjolen er fra Lene Vixell (som jeg husker det for mærket er faldet af), og den er købt i den butik, der i “gamle dage” lå på hjørnet af Grønnegade og Ny Østergade og hed noget med “Urban”. Meget nyttig info – I know! Nå, men det betyder jo så desværre også, at denne fantastiske kjole ikke fås længere.

Se mine andre outfits og sko/tasker i “MIT KLÆDESKAB

Følg mig på Facebook Instagram Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Out of Office = Ferie!