Dagens outfit Rhodos #3

Ahh hvor er det skønt

at vejret stadig er så godt, at man skal bruge solcreme.

Har du egentlig prøvet Rønsbøl’s solcremer? Det havde jeg ikke – og havde heller ikke hørt om det før jeg fik en fin reklamepakke tilsendt fra Nicehair.dk med solcremer og aftersun.

Og nu har cremerne været et smut med på Rhodos, hvor de “klarede testen”. Farmand går godt nok mere efter det rødbrune look, mens mig og Bølle går efter henholdsvis brun og mælkehvid. Man kan seriøst ikke se, at det kære barn har været en uge på badeferie i Syden, men jeg er altså også hysterisk bange for, at den lille mand bliver solskoldet.

Nå, men Rønsbøl har lavet en ny REN solserie der kan bruges til hele familien, og det synes jeg er smart. Vi medbringer nemlig normalt et arsenal på omkring 4 solcremer til os alle.

Rønsbøl solserie har fokus på fugtbalancen, hudens elasticitet samt effektiv beskyttelse mod UVA- og UVB-stråler. Derudover er serien bygget ud fra den bærende filosofi; nemlig at alle produkter er fri for parfume, parabener og kunstige farvestoffer. Og det er jeg vild med!

De har også en ansigtscreme “Day cream”med faktor 15, som jeg er særligt vild med at bruge som dagcreme om morgenen – den fugter rigtig godt, men tører også hurtigt ind og ligger simpelthen så godt under makeuppen!

Nå jeg må videre – der skal nemlig slikkes lidt mere sikker sol inden jeg starter på arbejde i morgen!

Du kan se de fine produkter jeg har fået og brugt her.

Følg mig på Facebook Instagram Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit Rhodos #3