Dagens outfit Rhodos #5

Ciao Bella

Der er gået lidt over et halvt år siden vi to mødte hinanden for første gang.

Mit liv er siden da blevet vendt en del på hovedet – på den gode måde forstås. Mest afgørende på grund af ændringen fra at være mor med et deltidsjob på kun 25 timer om ugen til nu at have fået fuldtidsjob.

Jeg er blevet et fantastisk job rigere, men det er “desværre” også et job, der æder al den ekstra fritid som jeg skulle bruge på at hygge mig med at tage billeder, få ideer og skrive blog. Og den mindre fritid er for mig også lig med manglende opfindsomhed, overskud og glæde i forhold til at skrive til bloggen,

Den – i mine øjne – sparsomme tid jeg har, vil jeg hellere bruge på at hygge med Bølle, farmand og vovserne uden at jeg skal sidde og glo på min telefon eller ned i computeren, så derfor vil jeg takke af for denne gang og sige: TAK FORDI DU GAD AT LÆSE MED! ❤

P.S. Jeg er ikke gået under jorden, så du kan selvfølgelig stadig følge med ovre på min Instagram, der nu har ændret navn til 2xLone

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit Rhodos #5