7. stråling - jeg føler mig som et stykke kød...

Jeg har fået små dun i ansigtet

De er pludselig kommet – inden for de sidste par uger og samtidig med at mine øjenbryn, vipper og hår på hovedet er vokset tilbage.

Mine kinder er fra tindingen og helt ned til kæbelinjen dækket af små fine hår. Ikke at forveksle med skægvækst. Men små lyse dyn, der ligger tæt på hele kinden. De hedder vist Vellus-hår. Jeg har læst, at det er forholdsvis normalt, at man får det efter behandling med kemoterapi – og det er faktisk den samme slags hår som piger med spiseforstyrrelser også får fordi deres krop er underernæret og har brug for mere varme.

Lige nu generer de mig ikke, og jeg ved heller ikke rigtig hvad jeg skal gøre ved dem, så nu får de lov til at blive siddende. Måske falder de af igen, og hvis ikke, så må jeg overveje om de skal fjernes.

 

2 kommentarer

  • Lene

    Jeg fik også de dun du beskriver efter behandling i sommers. Men mine er i hvert fald væk nu. Til gengæld har jeg tabt mine øjenvipper to gang efter de voksede ud efter sidste kemo 😫😅

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tusind tak for din besked. Det er rart at vide. Men hvor er det hæsligt at vipperne ryger af flere gange 😫

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7. stråling - jeg føler mig som et stykke kød...