9 måneders status på antihormonbehandling (Tamoxifen)

Jeg har tabt mine øjenvipper for 4. gang

Så skete det for 4. gang. Som sidste gang jeg tabte vipperne, er det ikke alle vipperne der ryger på en gang, men der bliver tyndet kraftigt ud i dem. Det er til at leve med, og det er de færreste der lægger mærke til det, og dette lille korte indlæg er egentlig bare for at dokumentere, hvor mange gange man kan forvente at tabe vipperne efter et kemoforløb…

2 kommentarer

 • Ida

  Hej 🙂
  Hvordan går det med vipperne? Har nu selv tabt mine for 2. Gang – stoppede min kemobehandling i september, og kan næsten ikke overskue tanken om, at de ryger igen:)
  Mvh Ida

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Ida. Jeg taber dem som sådan ikke mere – de tynder mere en smule ud en gang i kvartalet men synes ikke det er så slemt 🤩

   Tak fordi du læser med ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 måneders status på antihormonbehandling (Tamoxifen)