Knuden i brystet

Hos lægen

“Nu skal du ikke gå i panik, men jeg henviser dig til et kræftpakkeforløb. Det er bare for at gå med livrem og seler, for jeg tror sandsynligheden for, at du har to kræftknuder ved siden af hinanden er meget lille. Men jeg kan ikke lide den hævede lymfe, så det er med udgangspunkt i den, at du får henvisningen”. 

Ordene kommer fra min læge.

De kommer ikke bag på mig, for det er allerede den fornemmelse jeg har. At der er noget galt. Og jeg vil hellere end gerne have det hele undersøgt til bunds, så jeg er glad for, at hun tager det alvorligt. Men bare ordet “kræftpakke” får det til at løbe koldt ned ad ryggen på mig…og tårerne presser på.

Jeg går ud ad døren med ordene “Prøv at lade være med at gå hjem og google alt for meget, for så bliver du måske bare unødigt nervøs” – men det er alt alt for sent. Cancer.dk, Rigshospitals hjemmeside, Instagram med #brystkræft og diverse søgninger på nettet – ALT er læst.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Knuden i brystet