Nr. 3 MR-scanning

Virker kemoterapien ikke?!

Siden min 2. MR-scanning viste, at den første slags kemo (EC) slet ikke havde virket, er jeg faldet over en del personer, der har været ude for det samme!

  • Min venindes kollega
  • Min anden venindes kusine
  • Hende jeg lå ved siden af under min seneste kemobehandling
  • Tre kære kvinder der den seneste uge har skrevet til mig på Instagram og fortalt, at det samme skete for dem.

Og jeg får på forunderlig vis den samme reaktion fra flere fagpersoner jeg har talt med inden for kræftområdet, der ikke er spor overraskede over, at virkningen af Epirubicin-kemoen er udeblevet, da de har været vidne til at det er sket mange gange før.

Men hvorfor giver man så som standard den kemo først??? Jeg forstår det ikke? Hvorfor starter man ikke med Paclitaxel som jeg oplever de fleste har god effekt af???

Hvis man spørger lægerne i forhold til deres erfaring med at Epirubicin virker til at have en vag eller ingen effekt på en stor andel af brystkræftpatienterne, så svarer de akurat ligesom en politiker ville gøre, når de bliver stillet et kritisk spørgsmål…de svarer ganske enkelt på noget helt andet end det man spørger dem om.

Jeg kan ikke sige andet end…jeg forstår det ikke!

Det er da for dyrt at medicinere så mange med en så dyr behandling der tilsyneladende kun virker på nogen af patienterne.

Jeg forstår det ikke!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nr. 3 MR-scanning