At have barn, når man får kræft

5. gang kemo (3. gang med Paclitaxel)

Bliver muligvis med tiden nødt til at undlade at skrive kemo-dagbøgerne over mine ugentlige kemobehandlinger, for der sker (gudskelov) intet nyt, så det ville bare ende ud i den samme slags indlæg og give jer en følelse af deja-vu eller minder til filmen Groundhog Day (hvis du er over de 40), hvor hovedpersonen ender i en “tidssløjfe”, og oplever den samme dag igen og igen hver morgen han vågner.

Anyway…Intet nyt er i denne henseende godt nyt, men kan da lige fortælle, at jeg i dag kun fik 1/2 portion forbehandling med Prednisolon/binyrebarkhormon fordi jeg ikke har fået nogen allergisk reaktion hverken 1. eller 2. gang jeg blev behandlet med Paclitaxel.

Fik i øvrigt at vide, at Prednisolonen kan give øget appetit i nogle dage efter kemoen, hvilket giver god mening, da jeg har oplevet ret meget lækkersult særligt om aftenen de sidste par uger.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At have barn, når man får kræft