Jeg er bange...

6. gang kemo (4. gang med Paclitaxel)

Som jeg skrev sidste gang, så kan disse kemoindlæg vist godt gå hen og blive noget af en gentagelse, så jeg vil bare lige fortælle, at det gik rigtig godt i dag og endnu en gang uden allergisk reaktion.

Det var i dag den sidste kemo, hvor jeg fik intravenøs forbehandling med binyrebarkhormon, så til de næste 8 og resterende gange kemo skal jeg ikke have anden forebyggende medicin ud over to piller, som jeg skal tage 2 timer forinden kemobehandlingen. En antihistamin og en Kuracid-pille, som hæmmer antihistamins dannelse af mavesyre, som har betydning for udviklingen af mavesår.

De første 4 gange jeg fik kemo med Paclitaxel lå jeg i en hospitalsseng, men til de resterende kemobehandlinger er det planen, at jeg skal sidde i en stor lænestol til en slags “fælles-kemo”, så der får jeg også en såkaldt kemopartner, som får kemo samtidig med mig, og som jeg også vil dele sygeplejerske med under selve behandlingen, og det tror jeg bliver meget hyggeligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er bange...