6. gang kemo (4. gang med Paclitaxel)

Tiden er gået i stå…

…men samtidig flyver den af sted.

Tiden er fløjet siden det hele blev vendt på hovedet og blev noget værre rod, for jeg skal allerede have min 5. gang med den nye kemo i morgen, og om en uge skal jeg scannes. For en måned siden føltes det som om der var en evighed til den scanning. Det har også varet en evighed, men alligevel har den ene uge taget den anden.

På den anden side befinder jeg mig i et vacum og går og venter og venter på den skide MR-scanning. Det er det eneste jeg tænker på. Non stop. Jeg kan ikke finde ro inden i mig selv før jeg er blevet scannet, og før jeg kan se sort på hvidt, at den nye kemo virker. Hvis den virker…

Den skal virke!

Jeg tør ikke tænke på det modsatte. Og jeg tør slet ikke tænke på konsekvenserne af, at kemoen ikke virker, og hvor mange skridt jeg så tager længere ned i det mørke hul. For det er der jeg befinder mig lige nu. Jeg kan stadig se masser af lys…men jeg kan også se mørket. Og jeg kan fornemme det, for jeg står med fødderne plantet i det. Det er med mig hver dag. Hele tiden. Over alt.

Kryds fingre for mig 🖤

 

4 kommentarer

 • Rie

  Kære Lone

  Krydser alt hvad jeg kan, og mine tanker er hos dig.

  Knus Rie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane

  Kære du
  Jeg faldt tilfældigt over din blog, og selvom jeg ikke kender dig, tillader jeg mig alligevel at kommentere.
  Jeg har haft brystkræft. Jeg var yngre end dig, og det er nu 12 år siden, men jeg husker meget af tiden, som var det i går.
  Jeg var ikke bange men skrækslagen. Skrækslagen for livet med og efter kræften, tankerne var fyldt med frygt og katastrofer, og jeg kunne ofte ikke tro på, at livet ville blive godt igen.
  Det blev det. En af de eneste senfølger jeg har er, at jeg bliver så berørt over at møde en som dig. Husk at vi er mange, der er raske, og hvor livet er godt og trygt igen.
  Og det ønsker jeg sådan for dig også.
  Jeg krydser ALT for, at du får et godt svar, Og jeg sender dig knus og rolige energier. Fat mod! Og måske kan du finde et sted i dig selv, hvor det er godt at være.
  Det ønsker jeg for dig.
  Kærlig hilsen Ane

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kære Ane. Tusind tusind tak for din søde besked. Det er sådan en der giver rigtig meget håb. Men ja med diagnosen kræft får man desværre også en livslang angst for tilbagefald. Jeg prøver at tænke at min angst og frygt ikke ændrer noget eller forhindrer mere kræftsygdom, og at jeg bare skal nyde hver dag og få det bedste ud af livet. Det glæder mig at høre at dit forløb er gået godt og uden tilbagefald og ønsker dig fortsat held og lykke ❤️ Kærlig hilsen Lone

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6. gang kemo (4. gang med Paclitaxel)