Den forsvundne sommer

9. gang kemo (7. gang med Paclitaxel) + nye bivirkninger

Jeg fik kemo igen i går, og det kører bare derudaf…den ene uge tager den anden.

Jeg har det godt, men har fået noget jeg tror er en bivirkning mere…det svider i min mave. Det er formentlig i familie med den også nyligt tilkomne bivirkning med halsbrand, men bare super irriterende.

Og selvom jeg på snart 4. måned bliver pumpet med cellegift hver uge, så har jeg på en eller anden måde samtidig en kraftig aversion mod at skulle indtage endnu flere lægemidler, selvom det i princippet nok er fuldstændig ligegyldigt rent sundhedsmæssigt.

Men i mandags fik jeg ud af det blå en svidende fornemmelse i maven, og måtte på grund af dette forkorte min løbetur med en halv kilometer, fordi kroppen allerhelst ville være krøllet sammen, og jeg endte derfor dagen med at gå hjem og lægge mig i sengen.

Jeg havde håbet det bare var en enlig svale, men nu har jeg fået noget der minder om det igen i dag. Så jeg kapitulerer og tager en af de mavesyrepiller (Pantoprazol), som sygeplejersken gav mig med hjem i går, og som jeg nu skal spise forebyggende hver morgen…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den forsvundne sommer