Mødet med psykologen ifht min søn

10. gang kemo (8. gang med Paclitaxel)

I går fik jeg 8. gang kemo med Paclitaxel, og er heldigvis stadig uden synderlige bivirkninger. Der er mange, der på dette tidspunkt i forløbet, allerede har fået nervepåvirkning af både hænder og fødder på grund af kemoen, men jeg har 7-9-13 (og må nok også hellere lige banke under bordet) ikke fået noget endnu.

Den sviden jeg havde i maven i sidste uge er forsvundet – jeg har haft glemt at tage de forebyggende Pantoprazol-piller siden i fredags og henover hele weekenden, og i mandags bemærkede jeg, at det pludselig var væk igen. Min sygeplejerske mener det måske kan have været forårsaget af min stress-situation de sidste par uger på grund af, at jeg har gået og spekuleret over resultatet af min seneste MR-scanning. Who knows…

I dag skal “min sag” i øvrigt på lægekonference, hvor min onkolog, kirurg og radiolog vurderer, hvad der er bedst at gøre for mig i forhold til min behandling, så jeg forventer snart at høre lidt mere om min operationsdato og det videre forløb.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mødet med psykologen ifht min søn