Breve fra Jobcenteret????

Sov godt…NOT!

Lige da jeg blev syg udfyldte jeg flere spørgeskemaer til hospitalet om “hvordan jeg har det”. Og der var rigtig mange spørgsmål om søvn, og om hvor godt eller dårligt man sover.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg har sovet ret dårligt siden min dejlige søn kom til verden for snart 5 år siden, og jeg har med tiden vænnet mig til middelmådig søvn med mange opvågninger. MEN! kræft tager nu alligevel præmien og rykker dårlig søvn til et helt andet niveau!

NAT 1:

Sidder kl 19 og øjenlågene vipper i.

Kravler i seng en halv time senere. Er fuldstændig smadret og sover på et sekund.

Vågner kl 2 og kan ikke sove mere. Jeg er nu LYSVÅGEN og begynder at skrive blogindlæg og glo på hundehvalpe på Instagram i 3 timer.

Falder i søvn kl 5, men bliver vækket af min søn kl 6.

Må nok hellere gå i seng lidt senere i morgen.

NAT 2:

Går i seng kl 22 og falder hurtigt i søvn.

Vågner kl 23 og er mega tørstig og knastør i munden (en bivirkning ved kemoen). Tager en lille slurk vand. Passer på med ikke at drikke for meget, for så skal jeg bare op og tisse.

Vågner en time senere. Det samme. Drikker noget mere.

Vågner en time senere kl 1. Min blære er fuld. Om natten virker det som om den max kan indeholde en lille deciliter. Op og tisse. Med slukket lys, så jeg ikke vågner for meget

Ind i seng igen. Nu kan jeg ikke falde i søvn. Ligger en time og glor på Instagram. Ved godt det ikke er smart at kigge på tlf om natten ifht junk-søvn, men det er for mørkt i soveværelset til at jeg kan ligge og glo op i loftet.

Falder i søvn kl 2. Vågner efter 3 kvarter med halsbrand (også en bivirkning ved kemoen). Har det mega varmt og tager huen af. Sover videre.

Vågner kl 3 og er klistret og tør i min mund. Tømmermands-tørke i munden er vand ved siden af det her! Det er sandpapir med sandpapir på. Drikker lidt vand. Sover videre.

Kl 3.15 – Vågner fordi jeg fryser om hovedet – tager hue på igen.

Vågner en lille time efter med hedetur. Tager alt tøjet af inkl. huen. Falder i søvn igen.

Vågner en halv time senere og hundefryser – tager bluse og nathuen på igen. Falder i søvn.

Kl 5 – Bliver vækket af min søn der piller mig på armen mens han taler i søvne. Falder i søvn igen.

Kl 6.30 Bliver vækket af min søn, der er sulten og vil have morgenmad. Vi kører ikke længere med vækkeur herhjemme, for jeg har jo ham!

Og sådan gentager det sig nat efter nat efter nat…

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Breve fra Jobcenteret????