Hvem er jeg + links til indlæg

11. og SIDSTE gang kemo (9. gang med Paclitaxel)

I dag har jeg fået min sidste kemo. Jeg har i alt fået det man kalder 5 serier (2 x EC og 3 x 3 Paclitaxel). Jeg skulle oprindeligt have haft 6 serier, men da kemoen som bekendt ikke har haft en ordentligt effekt på min tumor, er der ingen ide i at fortsætte behandlingen. Jo flere kemobehandlinger man får des større risiko er der for bivirkninger og eventuelt varige senfølger. Derfor vil lægerne i stedet have at jeg bliver opereret hurtigst muligt, samt at jeg starter på en antihormonbehandling (Tamoxifen), da det virker bedre på sådan nogle som mig med Luminal A hormonbrystkræft.

I morgen skal jeg til møde med brystkirurgisk afdeling for at høre mere om min operation samt operationsdato. Det bliver formentlig i starten af oktober måned, at jeg skal opereres. Operationen skal nemlig ligge cirka 2 1/2 uge efter sidste kemo. Det skyldes, at kroppen skal være uden kemo i 8-10 dage, og nu hvor jeg har fået kemo i dag, så er kemoen først helt ude af kroppen om cirka 5 dage, og så tæller man de 8-10 dage derfra.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem er jeg + links til indlæg