Møde om operationen og antihormonbehandling

Mit nye fuldtidsjob “kræft”??

Aldrig har jeg feset så meget rundt som efter jeg blev syg. Forestillingen – når man bliver alvorligt syg med kræft – har for mig nærmere været, at man får grå hud og tøffer rundt i slowmotion i sin morgenkåbe, eller ligger dagen lang med hovedet i en spand, stort set befriet for stressende forpligtelser og aftaler.

Men ærligt talt kunne det ikke være længere fra virkeligheden – i hvert fald min, for jeg har sjældent pisket så meget rundt til ting, der relaterer sig til mit kræftforløb, som jeg gør nu. Lad mig give dig et eksempel på en forholdsvis almindelig uge:

Mandag

kl. 4.45 vågner af en hedetur. Kan ikke sove mere, men bliver liggende i sengen og skriver blog

kl 7.45 afleverer min søn i børnehave

kl 8 skal have taget blodprøver på hospitalet

kl 8.45 videre til Krop & Kræft træning (et frivilligt 6-ugers træningsforløb, mens man er i kemobehandling)

kl 11 cykler hjem og tager et hurtigt bad – det går heldigvis tjept, når man ikke har noget hår

kl 11.30 cykler på arbejde

kl 15 cykler hjem fra arbejdet godt træt i knolden

kl 15.30 hjemme igen

kl 16 udfylde papirer til møde på hospital i morgen

Resten af aftenen går med at lave mad, spise, lege med min søn og så godnat omkring kl. 21.

Tirsdag

Kl. 5.15 Vågner – har sovet elendigt

Kl 5.30 ligger og begynder at besvare nogen af de mange søde beskeder jeg får på SMS, Instagram og facebook

Kl 8.15 afleverer min søn i børnehave

kl 8.30 cykler videre til Krop & Kræft træning

kl 10.45 hjem i bad

kl 11.15 af sted til hospitalet

kl 11.30 møde på hospitalet

kl 12.30 – 14.30 kemoterapi på hospitalet

kl 15 hjemme igen

kl 15.30 fotografering af min søn i børnehaven

kl 16.30 hjemme igen. Orker ikke at lave mad, så det bliver rugbrødsmadder, spise, hygge, svare på flere beskeder og så godnat

Onsdag

Kl 5 vågner mega træt. Skriver blogindlæg i sengen

Kl 8 afleverer min søn i børnehaven

kl 8.30 til Krop & Kræft træning

kl 11 hjem i bad

kl 11.30 videre på arbejde

kl 15 cykler hjem fra arbejde

kl 15.30 hjemme igen – træt med træt på

kl 16  bruger sindssygt meget træningstøj pga træning 4 gange om ugen, så bliver nødt til at sætte en maskine tøj over, selvom jeg ikke orker det.

kl 16.30 gider hverken handle eller lave aftensmad, så drengene får pizza og jeg spiser rugbrød. Så skal der ryddes op og leges, mens jeg koncentrerer mig om ikke pludseligt at falde i søvn midt i det hele

Torsdag

kl 4.30 vågner og har sovet dårligt. Det er desværre mere reglen end undtagelsen. Ligger og skriver blogindlæg

Det er min “fridag” fra Krop & Kræft, men skal i stedet mødes med nogen i Center for Kræft og Sundhed kl 9

kl 11.30 cykler videre på arbejde

kl 14.30 videre til psykolog

kl 16.30 hjemme igen. Totalt flad!

Fredag

kl 5.30 vågner

kl 8 afleverer min søn i børnehave

kl 8.30 til Krop & Kræft

kl 11 cykler videre til hospitalet. I dag tager jeg ikke på arbejde, da jeg skal MR-scannes

kl 11.30 spiser frokost på hospitalet fordi jeg ikke kan nå hjem – er blevet glad for deres smørrebrød i cafeteriet

kl 12 MR-scanning på hospitalet

kl 14.00 hjemme igen

kl 15 hjælpe min mand med at hente børn, da min søn har en legeaftale. Først hente ham i børnehaven og så videre og hente næste barn på en skole. Jeg er helt flad og orker det ikke ligefrem, men det gør min søn glad og så gør det mig glad, og jeg ved det bliver super hyggeligt.

Men generelt orker jeg bare ikke så meget ud over træning, arbejde og hospitalsaftaler. Det er ligesom om, at alt andet, der normalt er hyggeligt og socialt, bliver mere en belastning rent energimæssigt.

Og så er det weekend, hvor jeg satser på at få en tiltrængt middagslur eller to, og så starter det hele forfra igen mandag morgen.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Møde om operationen og antihormonbehandling