Tamoxifen - antihormonbehandling i 10 år

MR-scanning inden operation

I dag skal jeg MR-scannes for 4. gang. Det er ikke så meget for at tjekke kemoens effekt, men primært for at kirurgerne kan se, hvor canceren mere præcist sidder, så de kan planlægge operationen ud fra det.

Jeg skal opereres torsdag morgen den 3. oktober, og jeg er ved at være godt spændt. På en måde glæder jeg mig, men jeg er også ret nervøs.

Jeg har aldrig været i narkose før, så det i sig selv er super angstprovokerende, men jeg er endnu mere spændt, nysgerrig, håbefuld og bange omkring hvor meget canceren har spredt sig eller trukket sig tilbage fra lymferne, for det bliver afklaret under operationen.

Jeg kan mærke, at den hævede lymfe, der siden april måned har været cirka en centimeter stor, pludselig er blevet mindre – til cirka halv størrelse – inden for den seneste uge, og det går jeg ud fra, er et godt tegn.

Hvis du vil læse om hvordan en MR-scanning foregår så læs her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tamoxifen - antihormonbehandling i 10 år