MR-scanning inden operation

Træt med træt på!

Det er som om, at MR-scanneren sugede al energi ud af mig i går. Jeg måtte gå hjem og lægge mig efter scanningen, og jeg sov efterfølgende 2 timer, og var næsten ikke til at hive op af sengen igen.

Her til morgen er jeg vågnet endnu mere træt og med en influenzafølelse i kroppen. Det kan både være på grund af kemoen, eller det kan være de nye antihormonpiller, da de er kendt for at give ømme led og sygdomsfølelse i kroppen, men det kan også være fordi jeg rent faktisk er ved at blive syg.

Jeg tror nu mest på, at det er en af de første to ting. Og det minder mig i al min ynkelighed om, at det kan blive en daglig senfølgevirkning af kemobehandlingen og mine antihormonpiller, at jeg vågner op hver morgen de næste mange år og har det sådan. Det håber jeg selvfølglig ikke, men det er desværre et faktum, at mange faktisk har det fysisk værre, efter de er helt færdige med kræftforløbet, end mens de var i det (på grund af senfølger).

Jeg er fuldstændig drænet, men må desværre op fra sofaen og videre ud i det blå, da der er mange ting der skal forberedes inden operationen på torsdag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MR-scanning inden operation