Træt med træt på!

Formøder dagen før operation – praktisk og anæstesi

I dag er dagen før min operation, og jeg er indkaldt til en del møder på Rigshospitalet. 4 stk. helt præcist.

Jeg har lige været til mit første møde i dag med “min” søde og virkelig dejlige sygeplejerske på brystkirurgisk afdeling (de bestræber sig på, at man altid får både samme læge og sygeplejerske, hvilket er vildt dejligt og meget betryggende). Hun informerede mig om, at jeg indtil videre er planlagt til at skulle opereres som den første patient i morgen tidlig, og at jeg skal opereres af den kirurg, som jeg har haft alle operationslægesamtaler sammen med, og det er jeg rigtig glad for.

Jeg skal møde ind kl 7.15 og være fastende fra kl 24. Dog må jeg drikke sukkerholdige tynde væsker indtil kl 6.

Når jeg ankommer i morgen bliver jeg indlogeret på en stue, hvor jeg får målt blodtryk og får det fine hvide hospitalstøj på. Derefter kommer kirurgen og siger goddag og sætter et kryds på det bryst, der skal fjernes. Så giver de mig en cocktail med smertestillende præmedicin, og så går turen mod operationsgangen kl 8.30. Operationen skønnes at vare 3-4 timer, men kan også vare længere.

Mit næste møde var med anæstesilægen. Han forklarede mig lidt om selve bedøvelsen, bl.a. at man får lagt et drop, hvor al medicin bliver givet, og at jeg får ført et rør ned i halsen, når jeg sover, så derfor skulle han også lige tjekke, hvor højt jeg kunne åbne munden og vippe hovedet frem og tilbage samt høre, om jeg havde kunstige tænder. Han kunne, som alle andre læger – naturligvis – ikke love mig, at det ikke går galt i morgen, men han siger det er mere sikkert for mig at blive lagt i narkose end det er at tage cyklen over til hospitalet…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træt med træt på!