Flere smerter og væske i brystet efter operationen

Jeg har ekstremt meget væske i brystet

Jeg kontaktede hospitalet i mandags i forhold til den store mængde væske (serom) jeg havde i brystet. Mig og sygeplejersken blev i telefonen enige om, at jeg skulle give det et par dage mere, fordi jeg hverken havde ondt eller var voldsomt generet af det.

Men i morges kunne jeg mærke, at det var for meget til at jeg kunne holde ud at gå med det en dag længere, for væsken spændte både ud i brystet, men den var også næsten på vej henover kavalergangen til det andet bryst. Jeg havde også en ret stor væskepude under armen, hvilket egentlig var det mest generende, især når mine mange daglige udstrækningsøvelser skal udføres.

Så jeg ringede i morges og bad om en tid, og jeg kom heldigvis til allerede i dag kl 10. Det første sygeplejersken sagde da hun så mig var “Ej du skulle da have været kommet allerede i mandags. Du må altså ikke gå med det så længe næste gang”.

Jamen ok, så ved man det. Og det husker jeg selvfølgelig. Men det er jo svært at vide, hvad der helt præcist er det rigtige at gøre, og man gider jo heller ikke være sådan en pylrehoved, der efter kun et par dage jamrer sig over noget, som andre godt kan holde ud at gå med i en uge.

Hun sagde, at mit ar heldigvis så pænt ud, men at det faktisk godt ville kunne have sprunget op fordi mit bryst var så udspilet, men at jeg er blevet “reddet” af, at min hud åbenbart er super elastisk. Lucky me!

Hun sagde, at jeg nok bliver en af “dem”, der får meget væske og som vil blive ved med at få det, og at jeg formentlig nok vil skulle have tømt brystet op til 2 gange om ugen, selvom de på grund af fare for infektion foretrækker kun at gøre det én gang om ugen.

Nå men lad os så komme til det: Hun stak nålen ind og satte et dræn til…det løb og løb og løb og løb og løb, og efter 5 minutter var der rislet hele 600 ml serom ned i posen!

Vi aftalte, at jeg skulle ringe på fredag, hvis væsken var kommet tilbage i samme stil, og så trissede jeg ellers ud derfra meget meget lettet.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flere smerter og væske i brystet efter operationen