Genoptræning efter operationen

Mere væske i brystet…

Som du måske kan huske, var mit bryst til super-udpumpning for et par dage siden, men på grund af den forestående weekend var jeg endnu en gang af sted i går, selvom hospitalet helst kun vil tømme en gang om ugen (mest i forhold til infektionsrisiko).

Havde i går været alt andet end en fredag, havde jeg også ventet, men da man som udgangspunkt ikke kan få tømt brystet for væske i weekenden, var jeg bekymret for om jeg igen ville ende op med et kæmpebryst på 600 ml, og ikke mindst risikoen for, at arret kunne springe op, hvis jeg ventede helt til mandag.

Og det var sygeplejersken enig i, så på den igen – denne gang blev der dog “kun” hevet 225 ml ud.

Det er forholdsvis normalt at få lidt væske i brystet efter en mastektomi, men når man har fået kemo inden operationen (neoadjuverende behandling), som jeg har fået, så kommer der endnu mere væske, så det er formentlig en af grundene til mine voldsomme væskeophobninger.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Genoptræning efter operationen