Bare jeg er i live!

ALT mit hår er røget af – og lidt om negle…

Mange gange i det her kræftforløb har jeg tænkt – og efterfølgende håbet – “bare jeg ikke er en af dem der…” for eksempel…bliver psyko-dårlig af kemoen…der mister neglene…og håret…der får (varige) nerveskader…der får blødninger efter operationen…der får et hjertestop af mine antihormon-piller osv osv osv.

Og hånden på hjertet, så synes jeg indtil videre jeg er sluppet rimelig billigt, for der er altså andre, der bliver noget mere dårlige af kemo, operation og antihormon end jeg indtil videre har været.

Men nu her EN HEL MÅNED efter sidste kemo, hvorfor skulle jeg så lige miste alle mine vippehår. Jeg var så glad og taknemmelig for de cirka 20 hår jeg havde på hvert øje, og tænkte, at når de ikke var røget af på nuværende tidspunkt, så var jeg nok en af de heldige, der fik lov til at beholde dem.

Og det er jo ikke fordi jeg er urimelig og forlanger en skov af hår, bare 15-20 hårstrå fordelt lidt ud over det hele på øjenvippekanten, som jeg kan klistre ind i lidt mascara, så jeg bare ser nogenlunde ud som om jeg også har ansigtstræk. Men nej. Der er nu 5 korte hår tilbage på hvert øje, så nu kan man vist officielt kalde mig full body skaldet. Men det tager jeg selvfølgelig også med – har jo ligesom ikke noget valg.

Men vil så også lige nævne lidt om mine negle, som jeg gik og gruede for, hvordan mon så ud under min gellack efter næsten 4 måneders kemo, og ja de så faktisk helt fine ud, og de er hverken blevet skøre, flækket eller har løsnet sig. Hvor heldig har man lige lov at være!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bare jeg er i live!