Operationen og min 5-årige søn

5. væske-tømning af brystet (måske med let tilbagegang)

Jeg har igen i går været på Rigshospitalet for at få tømt brystet. Denne gang var der “kun” kommet 250 ml væske på 3 dage, hvor der sidste gang kom 350 ml på 3 dage, så jeg har et lille håb om, at væskeproduktionen måske er på en langsom tilbagegang.

Jeg har købt en kompressions-bh, der mest af alt ligner en brynje i forklædning, men den skulle efter sigende afhjælpe for meget væske i brystet, og den har jeg brugt siden tirsdag eftermiddag, så måske det er den, der har hjulpet. Uanset hvad er det i hvert fald meget behageligt, at have noget stramt på omkring brystet og ryggen, så helt spild er købet da ikke.

Men jeg blev da af min sygeplejerske underholdt med, at det før er set, at der er damer, der kommer på hospitalet 2 gange om ugen i op til 8 måneder efter operationen for at få tømt væske ud. Det håber jeg fandme ikke bliver mig!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Operationen og min 5-årige søn