Mit hår vokser igen

6-ugers status på antihormon-behandling (Tamoxifen)

Det var med bævende hænder, at jeg tog min allerførste antihormon-pille for 6 uger siden. Det er den efterbehandling for kræft, som jeg skal spise hver aften de næste 10 år, og den er særlig vigtig for mig, fordi min tumor var hormon-undertypen “Luminal A”, og derfor havde rigtig dårlig effekt af kemobehandlingen.

Trods de varslede og uhyrlige bivirkninger, der kan opstå, så jeg ingen anden mulighed end at komme i gang. Det har med pillerne været som med så meget andet i dette her kræftbehandlingsforløb: Man skal hele tiden igennem så mange ting, der er ukendte og ubehagelige, og som gør en bange og utryg, men man bliver bare nødt til at tørre øjnene og komme i gang.

Og endnu en gang er det heldigvis gået rigtig fint. Jeg har stort set ikke haft nogen bivirkninger ud over hedeture. Mest om natten, men også et par stykker om dagen, og det løber op i omkring 10 hedeture i døgnet, som gerne skulle aftage med tiden, når kroppen har tilpasset sig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit hår vokser igen