6-ugers status på antihormon-behandling (Tamoxifen)

Kemohjerne – flere tåbeligheder

Siden det sidste indlæg om min kemohjerne, er jeg desværre fortsat med at gå med hovedet under armen, hvilket har resulteret i, at der er kommet lidt flere tåbeligheder til… heldigvis ikke så mange, men alligevel er det ikke alt for kvikt!

Jeg tror jeg går rundt med så mange andre tanker i hovedet, at der bare ikke er plads til at koordinere almindelige gøremål, og oven i det, er min hjerne blevet Bermuda Trianglen for gode ideer. ALT forsvinder, hvis det ikke bliver skrevet ned i samme øjeblik jeg kommer i tanke om det.

Og jeg har præsteret at varme vand til the i mikroovnen, og har taget kruset ud af ovnen efter 2 minutter og opdaget, at der ikke var en eneste dråbe vand i kruset.

Jeg gentog ovenstående en måned senere, faktisk så sent som i dag.

Og den anden dag hentede jeg mit krus med vand i mikroovnen, med forventningen om, at vandet kogte. Men vandet i kruset var iskoldt, fordi jeg havde glemt at tænde for selve ovnen.

Så deeet…

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6-ugers status på antihormon-behandling (Tamoxifen)