Kemohjerne - flere tåbeligheder

Jeg starter på arbejde igen efter operationen

Siden jeg fik diagnosen i maj har jeg fortsat med at arbejde frem for at fuldtidssygemelde mig. Jeg arbejder på kontor, og har fået så frie rammer, at jeg har kunnet komme og gå alt efter hvad jeg magtede. Det er – ud over de uger jeg holdt fri, hvor jeg fik den første kemo – blevet til cirka 3-4 timers arbejde hver dag, og det har fungeret fint (for mig i hvert fald).

Men da operationen nærmede sig, var der så mange hospitalsaftaler og forundersøgelser, at jeg sygemeldte mig fuld tid en uge før operationen den 3. oktober, og det har jeg været siden (i alt 5-6 uger).

Men nu er dagen kommet, hvor jeg har valgt at starte stille og roligt op igen. Jeg føler mig rimelig frisk og klar, men er alligevel spændt på, hvad mit hoved siger til det, da jeg stadig er kognitivt belastet. Nogle dage mere end andre. Det kommer til udtryk ved manglende mentalt overskud, dårligt overblik og koncentrationsevne, hurtig træthed og lignende. Lidt de samme symptomer som man får ved stress og depression.

Men jeg glæder mig til at komme i gang igen, og til at se mine dejlige kollegaer. Og som en lille sidegevinst, så gør jeg nok også det kære Jobcenter rigtig glad…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kemohjerne - flere tåbeligheder